Utbildning inom maskinsäkerhet

Skräddarsydda utbildningar erbjuds på företaget avseende regler för CE-märkning, ombyggnad och anpassning av produktionslinjer, dokumentationskrav vid inköp av maskiner. Detta är exempel på områden som ger upphov till många frågor. Ofta är det önskvärt att det finns medvetenhet i dessa frågor på flera nivåer i företaget.

Syfte

SMP har lång och gedigen erfarenhet inom området maskinsäkerhet. Vi har uppnått detta genom de många uppdrag vi utfört på arbetsplatser som tillverkar eller använder maskiner, och vi ser det som en stor tillgång att kunna relatera till praktiska erfarenheter när vi utbildar.

Metod

Våra utbildningar beskriver lagstiftningens allmänt hållna säkerhetskrav och kravens tillämpningar beskrivna i säkerhetsstandarder. Praktikfall diskuteras, exempelvis kan en produkts CE-märkningsfaser fram till färdig CE-märkt maskin ingå.

Leveranser

Vi vänder oss främst till kunder som efterfrågar en utbildning som kan anpassas efter behov som finns. Våra utbildningar sker företrädesvis hos kunden, men det är också möjligt arrangera på annan ort, tex hos oss.


Kontakt

Hittar du inte det du söker eller är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Beställning

Kontakta personen nedan för mer information eller beställning.

Fakta

Tjänst

SMP erbjuder skräddarsydda utbildningar inom området maskinsäkerhet.

Område

Certifiering

Standarder

Direktiv 2006/42/EG

Kundservice