SMP Logga

Oskar är vår nya chef för besiktning område Mitt

En man som bär svart tröja märkt SMP och gula arbetsbyxor sitter i en gul traktor

Vi välkomnar Oskar Fridholm som ny chef för besiktning område Mitt. Med sin erfarenhet som ledare och av service blir han ett värdefullt tillskott för SMP.

Det är med glädje som vi idag presenterar och välkomnar Oskar Fridholm som nytillträdd chef för besiktning område Mitt. Han ingår även i SMP:s ledningsgrupp.

Oskar har lång och gedigen erfarenhet som ledare och av service. Han kommer närmast från en befattning som servicechef på Gilbarco Veeder-Root som producerar, installerar och reparerar bränslepumpar och betalterminaler.

- Tjänsten lockade mig främst genom att få vara en del av ett anrikt bolag som är i ett tidigt skede på en spännande utvecklingsresa. Jag har jobbat med operativt ledarskap och service under större delen av min karriär och att få kombinera detta med mitt intresse för fordon och teknik känns fantastiskt, berättar Oskar.

Vi önskar Oskar varmt välkommen till oss på SMP.

Senast publicerad:

Det som skickas in till oss i detta formulär blir allmän handling: * (obligatorisk)
Det som skickas in till oss i detta formulär blir allmän handling: