SMP Logga

Vi söker en chef till besiktning område Syd

Glad man i blå skjorta tittar in i kameran, i bakgrunden syns en annan man

Är du en driven och erfaren ledare med en passion för förändring, utveckling och affärsmannaskap? Då kanske du är vår nya chef för besiktning område Syd.

Just nu söker vi en chef till besiktning område Syd, som sträcker sig från Skåne i söder till hela Västra Götaland och de småländska skogarna. Du har möjlighet till flexibel placering.

Du ansvarar för resultatet och arbetsmiljön i ditt område, leder och ansvarar för ett fantastiskt och engagerat team av besiktningsingenjörer. Du kommer att driva vår kulturella och affärsmässiga utvecklingsresa på SMP. Därför söker vi dig som har gedigen erfarenhet av förändringsarbete och som brinner för att driva intern och extern utveckling. Tillsammans med ditt team kommer du att stärka och vidareutveckla våra kundrelationer inom samtliga ackrediteringsområden.

Vi söker dig med erfarenhet av att driva, planera, strukturera och utveckla en verksamhet med fokus på försäljning, kundnöjdhet och lönsamhet. Vi ser positivt på sökande från olika branscher och är du en engagerad, driven och målmedveten chef tror vi att du har goda förutsättningar att lyckas i rollen även om du inte har tidigare erfarenhet från fordonsbranschen.

Svensk Bilprovning har under våren förvärvat SMP som i dagsläget är marknadsledande inom besiktning av entreprenadmaskiner och erbjuder dig en chans att bli en del av vår framgångssaga. Genom att ansluta dig till oss kommer du att ges möjlighet att vara med på en spännande resa inom en dynamisk och framåtlutad bransch. Tillsammans kommer vi att forma framtidens maskin- och miljösäkerhet.

Klicka här för att läsa mer om och söka jobbet. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast publicerad:

Det som skickas in till oss i detta formulär blir allmän handling: * (obligatorisk)
Det som skickas in till oss i detta formulär blir allmän handling: