SMP Logga

Certifieringsingenjör sökes till Umeå eller Uppsala

Gul entreprenadmaskin på byggarbetsplats

Vill du bli en del av ett erfaret gäng med högt till tak där noggrannhet, samarbete och prestigelöshet värderas högt? Då kanske du är vår blivande kollega.

Just nu söker vi en certifieringsingenjör, vars huvudsakliga arbetsuppgifter är att bedöma tekniska underlag inför CE-märkning av maskiner, maskinlinjer, fordon och lyftanordningar. Som stöd finns säkerhetsstandarder och våra checklistor.

Utöver detta får du möjlighet att dyka in i provningsvärlden där ditt ansvar blir utvärdering och avrapportering som oberoende provningspartner inom något eller några av våra huvudområden som är mobila- och handhållna maskiner, buller och vibration, personlig skyddsutrustning (PPE) eller prestandalabb.

Utbildning för aktuella områden kommer att erbjudas internt för att du ska känna dig trygg i din roll. Till din hjälp på SMP finns erfarna kollegor med kompetens inom många olika teknikområden.

Placeringsort är Umeå eller Uppsala. Arbetet kan innebära tjänsteresor såväl inom Sverige som utomlands. B-körkort är ett krav.

Klicka här för att läsa mer om och söka jobbet. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast publicerad:

Det som skickas in till oss i detta formulär blir allmän handling: * (obligatorisk)
Det som skickas in till oss i detta formulär blir allmän handling: