SMP Logga

Besiktningsingenjör sökes till Linköping

En gul entrprenadmaskin framför en ladugård.

Vill du ha en roll som är lika social som teknisk i ett företag med ett uttalat uppdrag att göra världen bättre? Då kanske du är vår blivande kollega.

Just nu söker vi en besiktningsingenjör i Linköping med omnejd vars huvudsakliga arbetsuppgifter är besiktning av entreprenadmaskiner, lyftanordningar, IBC-behållare mm. på plats hos kund. Du har också ansvar för kontakten med nya och befintliga kunder i det område där du verkar och är vårt ansikte utåt.

Din första tid hos oss innebär en introduktion/utbildning. Under introduktionen får du lära dig allt om vårt uppdrag och arbetssätt. Du får kompetens inom olika regelverk och besiktningsprogram samt följa med en mer erfaren kollega ut på olika uppdrag hos kund.

Klicka här för att läsa mer om och söka jobbet. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast publicerad:

Det som skickas in till oss i detta formulär blir allmän handling: * (obligatorisk)
Det som skickas in till oss i detta formulär blir allmän handling: